Drar


Hos Johanna

Är hos Johanna nu, har hjälpt henne med hennes nya blogg, www.johannam.blogg.se headern blev lite typ stir men vi fixar det nån gång ;)
Ska hem nån gång och så sen kommer Johanna.

haj då


Måndag- Valborg

Idag är det valborg! Vad ska ni göra idag då på valborg? Jag ska ju till torget och se på fyrverkerina, deje har ju sveriges största fyverkeri :) Men först så ska jag till farmor och äta, Johanna ska med också så ska vi åka till henne sen.

Hoppas ni får en bra dag så hörs vi senare!


VI BJUDER :)

mitt allt ♥

Vad skulle jag göra utan min underbara Amanda?
Hon var såå busig idag. Jag red till älven med Johanna och Sune i bara repgrimma och barbacka! haha, sjuka är vi! Asså repgrimma... Amanda tyckte det var jätte roligt att plaska i vattnet. Hon gick ner utan att jag ens bad henne, så bara ställde hon sig där i vattnet och plaska så jag blev helt klassblöt... haha?  Och så drog dom typ iväg till ett stall vi aldrig sett förut, jätte fint! Det var Sune som hitta det xd Sen gick jag en promenad med Docka vilket inte slutade så bra, hon smet... Men vi fick tag på henne tillslut.

:thumbup:


Stallet idag

Hej! Allt bra? Ska till Amanda runt 3 idag, Johanna kommer hem då för hon har vart nånstans kommer inte ihåg vart gustavsvik tror jag? :) Tror att jag kanske rider ut idag, det är så sjukt fint väder. Varmt är det också. Ska fråga Johanna om hon vill rida till sjön och plaska lite hehe ;)

Låter väl mysigt!



3 år

Idag fyller min lille (stora)  kanin 3 år! Grattis Terry, älskar dig ♥


Snart sova

Hade tänk att gå och lägga mig lite tidigare idag men det blev inte så, som vanligt haha! Har nyss kollat på ett avsnitt av serien Livet eftet Utöya på SVTplay. Hemskt... :(
Får väl be om ursäkt för dom korta inläggen jag skrivit idag också, men har inte helt enkel haft nån lust att blogga i det fina vädret som var idag :)

Innan ni går och lägger er så tycker jag att ni ska kika in på denna grymma tjejens blogg: www.juliahofsweden.blogg.se
Sov gott nu, så hörs vi imorgon ;)

Världens unerbarste ponny



Lördag morgon


Tar en dusch


Kvälls update

Hej! Har tyvärr inte hunnit med bloggen idag. Skolan var bra, sen cykla jag hem i spöregnet (som vanligt, regnar typ alltid!)
Var ju KRK idag också, bommar och lite småskutt på Dusty. Hindrerna låg väl på 65-70 cm. Gick inge bra när vi red fram, iaf inte i traven men gick jätte bra att hoppa!
Han var lite förskitg i början när vi hoppade, men gick super på slutet. Han riktigt flög över det hindret som var liiiite högre. Så lite nöjd är jag allt ;)

Fredag också, gött! Vi är ju lediga på mån och tis också, valborg på måndag också. Love it.

Spelas 24/7

One Direction!!


Justins nya låt!


Nicki Minaj!

David Guetta ft. Usher

Me Ilamo Louise

Pluggar lite spanska, diece, viente, treinta, cuarenta, cincuenta, sesenta, setenta, ochenta, noventa och cien ! hehe. Ska även läsa lite i boken sen som vi har i läxa. Jajja bra då vet ni.


kommer snart ett inlägg med sjukt najsiga låtar, amaaagad checka bloggen later ya!

Dressyr :)

Res dressyr på Amigo idag för Sandra. hehe hon träna oss elle vad man säger :) Först red jag lite i ridhuset och sen i paddocken. Övergångar och så där tränade även på galoppombyten, det gick ganska bra dock gör han det lite överdrivet stort haha!

Sandra tog lite kort efteråt hon skulle skicka dom så dom kommer nån dag.

Välkommen till Färjestad! :)

Chris Lee!

Starships


Pluggggggg

Hej! Förlåt för dålig uppdatering men har inte hunnit, har pluggat typ sen när jag kom hem. Har prov om hinduism och budhism imorn.
Skulle egentligen till Amanda idag men stannade hemma och plugga. Men det blir Amanda på söndag och kanske mån eller tis eftersom vi är lediga.

Imorgon ska jag ju till Amigo, vill du med sandraaa? :)

Helluw

Hemma från skolan nu, äter lite vindruvor sååå gott älskar det!! Ska till mormor sen. Imorgon ska jag till min lille gulleplutt Amanda ! Får se vart jag ska rida. Och på torsdag ska jag till Amigo. Fredag krk. Fråga mig inte varför jag rabblar upp detta men nu vet ni, puss.


Dulice

Bilder från igår!




Kommer kanske mer.

Är hos Sandra

Är hos Sandra just nu vi håller på att baka en kladdkaka och ska strax plugga till provet som vi har på torsdag. Ni får iaf se en bild från igår när jag red Amigo!! <3¨Resten kommer later ya!


Ponnyakuten

Sett näst sista avsnittet av ponnyakuten. Imorgon blire skola, bläääääääää :(
Nej nu ska jag ta nåt och käka.

kom även på att jag glömt att skriva om när jag red på krk i fredags. Red Cobweb och det gick skit bra! :)
hoöl.

Ridit Amigo

Var ju i stallet tillsammans med Jennie förut, jag fick prova det nya bettet som vi ska ha när man rider ut då han blir väldigt stark och pigg. Jag tyckte att han lyssnade jätte bra på det :) Dock tryckte han sig utåt i galoppen ibland men annars gick det bra!
Jennie fotade lite så hon skulle skicka bilderna så dom kommer nån gång :)

Och vet ni vad vi såg då? Det kom ett par färjstad spelare förbi! Patrik Lundh var med tror jag :D

Och så vill jag även påminna er om att jag ser eran ip-addres när ni kommenterar, och vet alltså vem som skickat den. Så sluta att skicka taskiga kommentarer!!

Bilderna är ej från dagens ridpass.

Sprungiiiiiiiiiit

Var ute och sprang förut, en kortare runda med högt tempo. Imorgon så ska jag till Amigo tillsammans med Jennie :) Sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra.. Läsa lite på replikerna till teatern och så. Ni får en bild på tröjan jag köpte förut.

Nu ska jag gå och se på kvällen är din, tjiao..


Ny design

Tryck F5 om ni inte kan se den nya designen! Visst är den fin :) Tack så mycket Emma!!

Hemma från bergvik !

Vi somna as sent igår natt, är jätte trött nu men vi har haft jätte roligt! Sandra kunde inte följa med till bergvik så då åkte jag yasmine och regina dit. Det var typ barnens dag eller nåt ? Så dom bjöd på massa saker, glass, godis, mat osv ! Gött.
Jag köpte en rosa tröja på lindex och så fick jag ett par örhängen på köpet.

Och så köpte jag en bikini överdel på gina :) Kommer kanske bilder på det jag köpt. Sen tog vi iaf bussen hem! Nu ska jag sätta in den nya designen som Emma gjort! :)

Hööks nya kollektion

Har ni sett hööks nya kollektion? Snygg!
Schabraket längst upp här ska jag lugnt försöka köpa nån gång, super snyggt och det kostar endast 149!


Fredag

Är hemma från skolan nu, regna och blåste som tusan när jag cykla hem- blöt? JA. Ska snart till stallet, dressyr tror jag det är ? Hoppas på Spot! Sen efter stallet kl  kommer ju mina friends! Dålig uppdatering idag, och imorgon då vi ska till bergvik!

puss på er ska käka

HELG snart då!!

Ojojoj så sjukt mycke kul planerat denna helg. Fredag, kommer ju Regina, Sandra och Yasmine och sover här, vi ska göra egen pizza, käka godis och se på film.

 Lördag, drar vi till bergvik ska köpa en bikini på gina tricot. Med typ usa-färgerna på(?) Och nån tröja tror jag.

Bikinin:



Internet har inte funkat!

Har inte kunnat uppdatera pga av att internet inte funkat. Igår red jag Amigo i stora paddocken och det gick bra. Kunde gått bättre men det gick ok :) Han var underbar i galoppen. Igår var jag ute och sprang och idag har jag tränat på friskis&svettis!

Imorgon sover Sandra, Regina och Yasmine över hemma hos mig <33

Smile




Hemma från stan nu, eller a kom hem för ett tag sen. Fika och så :)

Drar nu !

Drar till Sandra nuu sedan vidare mot stan, vi hörs !

Hemma

Hejj är hemma från skolan nu, var ganska chill dag. Vi gick igenom teatern och så. Ska käka lite sen ska jag kanske till stan med Sandra, Regina och Yasmine och fika och kolla lite i affär, tror jag ska dit iaf.
Ni får ha en bra dag bloggläsare!

Tar snart kvällen...

...men först förlägning i hockeyn. Imorgon blir det skola, gillas inte :(
amanda2

Lite hoppning

Idag hoppade jag lite med Amanda, jätte duktig var hon! Och nu har jag uppnåt mål nummer 1 med henne, att hoppa 60 cm (alltså Amanda, jag har ju hoppat högre xd) Haha hon hoppade lite konstigt på det, men det kommer blir jätte bra det vet jag! :) Hon kändes kanon idag, höll galoppen helt ok.
Sedan red jag Gnistra lite.

Nu ska jag duscha, sedan ponnyakuten, sen hockey. Brynäs kan ju vinna sm guld idag, det hoppas jag verkligen inte dom gör. Skellefteå <3

Ledsen bloggen

Ingen blogglust, yadda yadda. Bloggen tar kvällen. Sorry.


Svar ,

jaa du . om Ridit Vimsan med Johanna och Rico! :):
Hahha fast nu komm jag på att vi kanske ska rida gnistra och aron , men då kan vi ju köra docka och diana om du vill ?? :) <3
14 April, 21:59  
Johanna om Ridit Vimsan med Johanna och Rico! :):
Hejjjsis Lollo om du vill kan vi köra 2 shettlisisar imorgon för vi har ju 2 sulkys och 2 små duktiga ponnysar , dockan och gnislan .¨^^^
Svar: Ja, fast tror tyvärr bara att vi har en hel sele men vi kan ju kolla om den andra funkar nu.. :) <3

Ridit Vimsan med Johanna och Rico! :)

Dålig uppdtering idag, men ingent chans att jag skulle kunnat klämma in det idag. Fullpackad men rolig dag. Johanna och jag skulle gått upp klockan 8 imorse eftersom vi skulle till stalle, alarmet ringde, jag stänger av det, och så sover vi ända halv 10 -_- hhahah men vi somna sent igår.. Men vi hann till stallet, no problems you now!

Jag red Vimsan, och Johanna Rico. Jag har ju bara ridit Vimsan en gång förut i paddocken lite. Men iaf eftersom det var första gången Johanna red Rico också så red vi först lite i paddocken. Mycke trav och galopp eftersom Vimsan har sån energi, piggis!! Sen red vi ut och i galoppen gjorde hon värsta skutten när jag  fattade galoppen hAHA göör snabb. Johanna har precis åkt, vi var ute ett tag o cykla och åkte longboard :)


Dagens ridpass

Hej, kul att ni kommenterat bra idag! Sitter här framför tvn med Johanna. Red dressyr på Cobweb idag, det gick jätte bra dock var han väldigt seg som vanligt ;) Men det gick jätte bra i traven vi tränade på att ställa om och så. Galoppen gick sämst men om jag bortser från det så gick det kanon.

Var ute och hoppade förut med min kanin och Johanna med hennes jätte duktiga var dom, tro det eller ej men dom småbusugarna jagade min katt! :0 haha rååå tuffa!!


Chill- med Johanna


Hiss&Diss

Ojojoj länge sedan vi hade hiss&diss här på bloggen såå, here we go!





Charles Owen Ayr8,
super snygg hjälm som jag lungt skulle tacka ja till! YUMMI YAMMI...........





Brun sadel och träns
är super snyggt men bara om det passar ihop med hästens färg.






När man precis ryktat klart sin häst och släppet ut den i hagen så rullar den sig direkt. Det gör alla hästar på nergården dirket -_-

-

Att hagarna blir så leriga nu för hästarna, speciellt för dom hästarna som har mindre hagar, deras hagar blir ju lerigare. Men så blir det på våren..



Snart stallet

Ska till stallet om nån timme, Sandra ska rida igen i min grupp <3  Och så tänkte jag även berätta att det kommer dyka upp en ny design här om ett tag, vet inte riktigt när men en jätte duktig tjej som heter Emma håller på med den :)

Tror det kommer bli jätte bra!
Ska försöka fixa lite mer roliga inlägg till er nu, har vart dålig på det ett tag..

Fredag

Johanna och hennes kanin ska ju sova över idag så ska snart gå ut och göra iordning buren och cykla lite tror jag, har inte tränat nåt den här veckan :( Och så blir det ju krk idag då blir nog dressyr tror jag?



Ben&Jerry Half baked - Ben&Jerry cheescake

Rida i paddocken - Rida i skogen

Dick Axelsson - Rickard Wallin


Nu blire tv!

Ska sätta mig framför tvn nu nån timme sedan blir det zzzzzzzz. Vi hörs imorgon någon gång!

Hockeyy on the tv



Ser på skelefteå-brynäs, det är 2-2 så väntar på förlägning! Hoppas verkligen Skelefteå vinner! Och hörde ni att Tollefsen är klar för Färjestad? :D Det blir nog super det tror jag.
Imorgon så ska jag ju först rida då sen runt 8 tiden kommer Johanna och hennes kanin som ska sova över :) Blir najs!

Pusssssssssssss på er!

Jag har såååååååååååå tråkigt -_-

-___-

foto: Johanna lånar bilden.

Doris :D

Det gick bra med Doris idag, hon har fått ett chip i nacken också. Under tiden vi väntade på henne så åt vi på mcdonals köpte min nya favorit mc chicken&co ♥ apgod!
Ska bara chilla reseten av kvällen tror jag, framför tv och datorn.

Puss på er :)

Upp tidigt imorgon

Imorgon blir det att gå upp redan vid 8! Inte säker det blir så bra uppdatering imorgon men nu vet ni ;)

Hockey på tv

Ni missar väl inte Sverige -? idag! haha jag vet inte vilket lag dom spelar emot men såklart jag inte missar den matchen som går på kanal 10 kl 6 idag. Dick Axelsson är ju med ♥♥♥

Johanna ringer mig ikväll nån gång också för hon ska med till djursjukhuset imoron med min fina katt Doris! Fredag ska jag till krk. Lördag, med Johanna till stallet jag ska rida Vimsan och Johanna rider Rico. Söndag blir det ju Amanda då. Sedan är lovet slut :(

haha konstig bild på amandas grimma,


Regnigt

Vad det har regnat nu under dagarna! Sjukt? :0 Red iaf Amanda i paddocken idag med fleecetäcke eftersom det regna så. Hon var sjukt fin, det blev typ bara busridning idag. Var inte i stallet så länge utan red bara Amanda, dom andra pållarna får vila! :)
DECEMBER

Lång och rolig dag på stan! ;)♥

Ojj vad kul jag och Johanna haft! haha. Men jag skulle ju somsagt köpa en par jeans men det blev inte dom jag visa på bilden under köpte dom på denna bilden, och så köpte jag en jätte snygg tröja från hm! Efter det så gick vi till mat&muffins (standard) hehe. Köpte club sandwish!

Sen så gick vi till duvan och var inne på kicks en evighet typ haha och sen så köpte vi en cola  på mic och gick där inne i typ evigheter!! Jaja jätte skojj dag med bästa Johanna♥



Länkbyte?

Vill någon göra ett länkbyte med mig? Skicka en kommentar så fixar vi det! :D

I miss u


Bilder från arkivet


Tjeeeena

Ska fixa mig nu, godmorgon föresten ha en bra dag!

¨

Lägger det på tidsinställt

Lägger filmen på tidinställt imorgon kl 16.15 när jag är i stan!

Ska köpas/provas på stan imorgon


Film

Snart kommeer en liten "film" upp om en som jag saknar.

Det håller på att laddas upp på yt så det kommer snart.

Haha

Dom där röda ridbyxorna jag visa i ett inlägg längre ner var ju av märket animo! haha att jag inte såg det :) Vill ha dom sååå häääääär mycket. GIVE ME!
Dock kostar dom 1.699 kr men det var inte så jätte dyrt för att vara animo.

Fast kanske lika bra med dom från hööks som är billigare?? Och på dom från hööks är det äkta swarvoskistenar på!!


Vad tycker ni? Visst är dom snygga?

Ridit Vimsan

Jag red Vimsan i paddocken, hon var jätte rolig att rida :) Lite stark men annars tyckte jag det gick bra. Förresten så var det jätte mysig på Karlshov :)



Jojjo pojjo om We found love:
Heej om du vill kan vi va sen ? :) <3
Ja det kan vi <3

Johanna och Vimsan, hoppas ok att jag låna bilden:

We found love

Jag älskar dig Amanda, kommer aldrig lämna dig!♥♥


Stall Karlshov !

Godmorgon på er!

Snart kommer Johanna och hämtar mig så drar vi till Vimsan. Kände bara för att skriva ett inlägg hehe ;)
men puss/ louise


jag och sandra

hello ;)

Sitter och er på tv. Ska inte va uppe så länge, går och lägger mig snart. Imorgon ska jag med Johanna till Vimsan!
God natt!

Hos Johanna :)

Hejjj det gick jätte bra med Amanda idag red ute i skogen med Johanna och Sune. Dom var väldigt pigga. Sen red jag Gnistra ute i skogen lite.
Är hos johanna just nu vi har ätit lite påskmat!

Godmorgon!

Gick upp nio idag, sjukt tidigt för att vara mig! Johanna kommer och hämtar mig runt 11, så ska vi till stallet. Ska rida ut med Amanda, kanske Gnistra också får lunka lite i skogen.
Men ni får ha en bra dag nu måste jag börja göra mig iordning, puss!

Visste ni detta om Amanda ?

Att hon är uppfödd på ett haflingerstuteri i Skåne.

Första gången jag red henne så red jag henne i repgrimma.

Att hon är ett riktigt matvrak, gör vad som helst för att få nåt haha!

Ibland när vi galopperar utomhus kan hon helt plötsligt bara stanna lite halvft och bocka några gånger sedan galoppera igen.

Att hon skulle betäckas förra sommarn men det var för långt att åka till den hingsten.

jhgj


Amigo

I like you!♥

Glad påsk!


Dagens ridpass- Amanda

Johanna och jag hoppade över lite terränghinder med Sune och Amanda! Vi värmde upp hästarna först i en hage och sedan hoppa vi "banan" som vi byggt upp i skogen med dom.

Det gick jätte bra med Amanda, hon tvekade inte alls och var väldigt framåt men hon lyssnade ändå jätte bra :)
Och sen när jag släppte ut henne i hagen så hoppa hon över staketet i hagen ! hur tänker hon ...




Hoppade även Gnistra i paddocken lite lätt, suds! gick bra

Röda ridbyxor?

Jag vill verkligen ha ett par röda ridbyxor, antagligen ett par från hööks men helst dom här:

Nån som vet vart man kan köpa dom?




Dessa par är från hööks och som ni ser längst ner på ridbyxorna så är det inte ett sånt här "spänne" ni vet som det är på de flesta ridbyxor då det brukar knöla ihop sig när man sätter på sig ridstrumporna. Ser ut som dom på bilden över också är så! Det verkar jätte bra :)



Imorgon

Tänktet infromera er lite om morgondagen nuu!! Härligt. Vet inte vilken tid Johanna och jag ska till stallet men nån gång på förmiddagen, Johanna ska ta med Svea också (en hund som hon passar) så det blir nog jätte roligt!! :)
Ingen aning vart Amanda ska ridas, det får vi helt enkelt se imorgon. Men nu vet ni!


Världens bästa låt!!


Påsklov

Påsklovet är efterlängtat kan jag lova :) Teknik provet gick awesome........................ NÖJD. Iaf så imorgon ska jag till pappa men ska vara med Sandra först. Så blir det stallet hela helgen för vJohanna och jag ska ju typ se till hästarna, ska ju rida Amanda och det vanliga.

 på Onsdag så ska min katt Doris vaccineras också! Vill du med Johanna kusin? :))


Pluggat! -_-

Har pluggat jätte länge nu för vi har prov imorgon... Ska läsa lite till sen är jag klar, ska kanske ut och springa snart också. Om jag orkar då :)
Hehe.... Joo nu drar jag ut och springer, vi hörs ikväll.

Dressyr på Amigo igår

Här har ni filmen, musiken dålig jag vet ;)

Bilder+film från idag!



Världens bästa ponny! haha jag var tvungen att ta den dåliga låten













Börjar blogga igen

Hej på er, och tack till er som kikat in på min blogg under bloggpausen!
Snart är det påsklov, känns verkligen jätteskönt, längtar mycket :) I söndags var jag hos Amanda, jag red barbacka och det gick sååå bra, Peo (som äger hästarna på nergården) ska resa bort så hann frågade Johanna och mig om vi ville åka dit lite under helgen och se till hästarna och så, kuligt!!

Idag red jag dressyr på Amigo, film&bilder kommer snart, gick jääääääätttttttttttteeeeeeeeeeeee brrrrrrrrrrrrraaaaaaaaa!

RSS 2.0