mini solstahoppet

Krk har ju solstahoppet om ett tag och jag är grymt sugen på att vara med på Amanda! Det finns 50 cm (det är ju hennes första tävling) men vi får se. Ska se hur det går på hoppningen osv till veckan.. Men vette tusan om hon är maxad d-ponny? :o Hon måste mätas, tror hon är över ponny måttet men det borde gå och mäta ner henne eller vad det heter.. Fast få se, solstahoppet blir det nog inte. Bäst och börja med klubbhoppningen även fast lägsta klassen på solstahoppet är 50cm.

amanda schema v.27

Har ingenting att göra så gör Amandas schema för veckan redan nu :) Kan SÅKLART bli ändringar!
 
Måndag: Rida igenom henne i dressyr, paddocken
Tisdag: Rida ut, kanske leta nya ridvägar
Onsdag: Markarbete ev, paddocken
Torsdag: Promenad/skritta barbacka, skogen
Fredag: Hoppning, paddocken
Lördag: Rida ut, ganska lätt pass
Söndag: Några varv runt bergsgårds banan (såå nu har jag döpt det till bergsgårds banan)
 
När jag hoppar på fredag  ska vi träna på att hoppa oxrar/kortare banor
 
 
 
 
 

"helmet cam"

 
Jockey:
 

sprungit

Bara jag som älskar att vara ute och springa? Gör det nästan varje dag, och efter det kör jag mitt träningsprogram. Jag mår typ dåligt om jag inte har vart ute och sprungit på länge.

Var iaf nyss ute och sprang, fett gött! Har inte städat mitt rum än så ska göra det nu :)

jw vs jw

Båda dessa ridbyxor är från john whitaker, tycker att båda är sjukt snyggae och kan inte bestämma mig om vilka jag vill ha. HJÄLP MIG?!
 
1.
Framsidan
Baksidan
 
2.

godmorgon mina fina bloggläsare

Idag ska jag fortsätta städa lite osv, mitt rum och bilen hann inte allt igår. Men guuud vad jag ångrar att jag inte köpte lamicell grimman... Jaja, får se om jag köper den eller JW risbyxorna, finns två super snygga från dom, kommer upp i ett annat inlägg, där får ni säga vilka ni tycker är snyggast!
 
Dock ska jag kolla en sak innan jag beställer något!
//Louise
 
 

asså hur fattar inte

Hittade INGENTING på hööks idag. Amen tjena tänker ni då hehe. Det är sant, första gången typ eller? Det var ganska utplockat osv. Hittade inte pannbandet som skulle köpa så fråga om det fanns kvar, det fanns ETT kvar, det blå gula i strl full som jag ville ha. Men så såg jag att det fattades två stenar så då köpte jag det inte. 
 
Men blev helt kääääär i en LAMICELL grimma. Guuuud så snygg den va! Var sjukt nära på att köpa den, men gjorde inte det. Ångrar mig verkligen nu. Nästa gång jag åker till hööks SKA jag den i rött!!
Här är den, lamicell grimman:
 
 
I <3 lamicell
 

mot hööks

Nu snart åker jag!!
//Louise

anmäl er!

Det är för få med för att dagens blogg ska kunna avgöras, 2 till så avgörs den..! Klicka här fär att komma dit: http://louisemattssons.blogg.se/2012/june/dagens-blogg.html#comment
 
//Louise
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

putsat fönster

Halloj! Hööks har ju 50% på massa saker så jag håller på att putsa fönster och ska städa vardagsrummet och bilden så får jag pengar. Ska åka till hööks sen och köpa det blå, gula pannbandet och kanske något mer. Har precis ärtit lite lunch så nu ska jag städa vardagsrummet. Blir inge bomstad :( kolla ut så ser ni varför!
 
uppdateringen kommer kanske inte vara så bra idag tyvärr... 

svar

 
Svar: Jadu, han har haft galla och så men Jennie håller på att sätta igång honom lite tror jag, och så har jag ju Amanda mycket under sommarn så hinner inte. Men Jennie ska höra av sig när hon behöver hjälp, så nån gång blir det nog! :)
Kan ju säga att jag saknar honom mycket!!

godmorgon!

Vakna vid 11 nån gång, nu sitter jag och ser på sommarlov på svtplay haha! Har inte sett något avsnitt så kände att det kanske var dags att göra det :p Idag ska jag kanske till Bomstad, fast bara om det blir sol annars är det ju inge roligt. 
Saknar min lilla Amanda något enormt också, ska se om jag får åka och hälsa på henne idag kanske :)

50%

Det är extra pris på detta sjukt snygga tränset på hööks! Tror jag ska köpa det och ha som dressyrträns och det andra vida hoppa och uteritter. Tycker det är sååå snyggt när det är nån färg på tränset. Fast ja vi får se, har ju redan ett.
 
Och dessa pannbanden är sååå snygga! Kommer nog köpa ett pannband iaf, kanske inte tränset men jag vill!!
Vilken färg tycker ni är snyggas? Funderar på den gul. blåa men samtidigt så är det röd,silvriga, blå snyggt också. VILKET TYCKER NI??
Och  så behöver jag en standard grimma liksom, hon har en vanlig ganska ful (xd) som hon brukar ha i hagen men den är lite liten, speciellt när hon ska ha flughuvan under (hon måste ha en grimma över sin flughuva annars tar hon av sig den) men det blir lite litet så då brukar hon få ha discogrimman men den är inte jätte lämplig att ha i hagen hela tiden eftersom den tappar glitter osv så en standard grimma behövs!!
 
 
KOM PÅ ATT DET 'R LIKA BRA ATT KÖPA ETT GRIMSET DÅ (KOSTAR ENDAST 39 KR JUST NU) eftersom hon behöver ett flugpannband och en grimma! Smart jag är :D
 
 
 

love it

Har såklart massa mer, men dessa spelas mkt!
 
 
 
 

hihihi hej

Livet äger! Har precis vart och tagit ett snabbdop vid kroppkärrssjön, kom precis hem och ska käka lite soppa sen åker jag och badar med Sandra. Bra, då vet ni vart jag är! Kort inlägg men hinner inte skriva mer!!
 
//Louise

ojj

många sidvisningar jag hade för några dagar sedan!

ut i solen

Går ut och lägger mig på terrasen nu och solar lite, värdret är ju helt underbart! Sen får vi se vad som händer idag hihi ;)
 
 
haha en suuuper gammal header jag gjort, tror inte ens jag använde den eftersom den blev sååå ful
//Louise :)

skriver från hjärtat

Vet inte om jag ska skriva detta inlägget eller inte, men.. Vi kö
r väl då.. 
Amanda, jag har snart ridit henne i 4 år. Fyra helt underbara år, dom har vart dom seriöst bästa i hela mitt liv. Och nu känner jag att vi  är ännu närmare varandra. Ibörjan när jag börja rida henne var jag ju inte sådär jätte rutnierad, men alltså jag kunde ju rida i alla gångarter hoppa osv men mer var det inte mer tror jag. 
 
På vintrarna är hon ett stort enda elände (haha nej men) alltså i ridningen, hon är värsta överskottsenergin och massa. *i amandas huvude på vintrarna när hon rids*      ´galoppera fooooooooooooort, bocka, låt henne inte stoppa mig´  hehe jao så är det. Men som tur är jobbar vi oss framåt och är snart ute i från det.
 
-----
Men, Amanda är ingen rutnierad häst alls. Hon är 6 år, och är tyvärr inte tillräckligt utbildad... Vilket är sååå synd, jag gör allt jag kan för att lära henne nya saker, men jag menar jag är ingen expert på att utbilda unghästar precis... :/
 
Om Amanda får RÄTT utbildning och sånt, så vet jag att hon skulle bli en riktigt TOPPEN häst, det vet jag. Titta bar när vi hoppar, wrroooooooooom hon älskar det, hennes framåtbjudninign mot hindrerna är helt underbar... 
Men frågan är.. Kommer jag att utvecklas något mer på henne efter att jag ridit henne i mer än 4 år? 
 
Första kortet på oss. LOVE U mandis 

godmorgon

Vakna ganska tidigt idag utav att min katt satt på terrasen och mjaou, hon hade tagit en mus -_- som tur va åt hon inte upp den...!! blä.
Jaja vi har slut på yoghurt så då kan jag inte göra min älskade smoothie så jag måste cykla upp till affären och köpa det + kattmat. Senare ska jag bada med Sandra, men sömntutan söver väl än haha! :p
min katt i färjestad tröja ,hahaha älskade Doris <33

hemma!!

 Haft det jätte bra, käkat tårta, brownies och tosca mm! Mmmm :) Imorgon får vi se vaad jag hittar på, men känner mig inte på något blogghumlr just nu, asså förlåt men ibland äre så. Kommer tillbaks imorgon, då ni vänta er ett lååångt inlägg om Amanda. En sak jag inte tagit upp bloggen om henne, who knows... :'(
 
 
 

bloggtips

http://baraacarro.blogg.se/

glöm inte..

... att anmäla er till dagens blogg!! :D

dagens blogg!

Nu kan ni anmäla er till dagens blogg här hos mig! Allt ni behöver göra är att skriva eran bloggadress i en kommentar här nere och skriva ett inlägg på eran blogg där ni länkar detta inlägg (när ni skickar kommentaren att ni är med så får ni gärna länka erat inlägg ni skrev på bloggen)
 
 
När tillräckligt många är med så kommer jag gå igenom era bloggar, och bedöma detta:
Uppdateringen
Hur inläggen är skriva
Bilderna

Lycka till! =)
 
 
 
 
 

kingsland sneakers

Ni har väl inte missat att kingsland har sneakers nu också? Skitsnygga faktist :)
 

godmorgon

Har precis gått upp och käkst frukost. Är borta hela dagen idag för ska till mormor, hon fyller år. Men fixat en del tidsinställda till er, bla en tävling hihi :) Anmäl er till den, tror att den kommer upp kl 2? Jaja nu måste jag ta och börja göra mig iordning.
Ha en bra dag!!
 

mot tvn

Drar mig iväg till tvn nu och checkar om det är något bra, smiter till datorn emellanåt och fixar tidsintällda till er imorgon, borta all day då ;)
btw, gryym tävling kommer upp imorgon!
 

hahahaaha


dagens fråga


min drömponny helt klart

Kommer ihåg när jag satt och titta på detta klippet på youtube för mer än 1 år sedan. Var heeelt såld, ville sååååhäääär gärna ha den. Så sjukt fin cool och helt perfekt ponny!! Vem äger den nu? Skulle vara kul att veta.
 
Poetic´s Rose  
 

minnen

Detta var sjuukt längesedan!

ni äger

Hellow, har vart super bra statistik idag och igår! Jätte rolig ju :D Idag kommer jag lägga ganska så mycket tid på bloggen, för vädret är ju inte så roligt där ute. Ingen sol ju :( Såå ja... Japp men sjukt gött med sommarlov ändå!!
 
 

tränat

Drog på mig träningskläder direkt när jag vakna och drog ut och sprang, sedan gjorde jag lite situps, plankan osv. Har fortfarande på mig träningskläder. dagt att byta om? :) Hahah jag ska göra mig iordning nu. Ska bada med Sandra idag men det har inte kommit någon sol än.. Fast det kanske går ändå jag vet inte xd
 
Jaa begömningen av era bloggar har ju kommit upp nu också i inlägget under här, cheeeecka! Super fina bloggar hade ni ju :D
 
 
 
 

nu kommer bedömningen på era bloggar :)

Hade tänkt att ha det senare i veckan men eftersom så många ville vara med så kör vi nu :D
 
www.woopwop.blogg.se
Positivt: Bra att inläggen är ganska långa, det blir ganska tråkigt när det bara är korta hela tiden. Stilren design också!
Negativt:  Dom två svartvita bilderna i headern är lite suddiga, inte så bra kvalité på dom.
 

www.hudikryttare.blogg.se
Postivit:  Fina bilder till inläggen, och en enkel men ändå supersnygg header!
Negativt:  Försök att skriva lite mer med stora bokstäver på vissa inlägg kanske, men alltså annars kommer jag inte på något :)
 

www.emiliakarlsson.blogg.se
Postivt: Fina bilder, söt header.
Negativt: hmm?
 

www.noraB.blogg.se
Positivt: Snygg animerad header,
Negativt: Lite korta inlägg ibland
 

www.surprissan.bloggplatsen.se
Positivt: Gullig header
Negativt: Ganska dålig uppdatering
 

www.tvaryttareenponny.blogg.se
Postivt: Suuuper fin header, sommrig och fin 
Negativt: inget ;)
 
www.ryttaren01.bloggplatsen.se
Postitvt: Bra uppdatering
Negativt: Skulle vart kul om det var lite mer "varierade" inlägg
 
www.thehorselovinggirl.bloggplatsen.se
Postivt: ganska bra uppdatering :)
Negativt: Inte så många bilder och lite korta inlägg
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

jag tycker inte om dig längre Dick Axelsson


vill du få din blogg bedömt utav mig?

Kommentera din bloggadress så kommer jag i ett inlägg längre fram att bedöma din blogg, postiva och negativa saker. Kom igen nu!! Skulle vara sjukt kul om några vill vara med <3
 
//Louise
 
 

ut och springa!

Lite sent men strunt samma!!
 

hej

Åkte in till stan med Sandra, vi gick till  gina och där köpte jag ett linne och en bandeu stav. Var ju värsta rean där så allt var ganska billigt. Sen gick vi till hm en snabbis och sen tillbaka till gina. Sen tog vi bussen hem :) Så har vart  hos Sandra vi har sjungit sing star vi äger.
 
Imorgon skulle det bli ganska bra väder. så då ska vi bada!
 
haha åhh älskar the typcial svensken!!
 
 
 
 
 

saknar dig.. ♥

igga min sits på bild 2 tack

till stan denna regnina dag

Ska  till stan nu med Sandris :) Alla affärer har värsta rean, men gina har suuuuper rea. Klart man ska dit liksom! Får se vad jag köper, såg ett par fina jeanss på gina, vita. Men jaaaaaa, vi hörs tack&hey kommer tidsinställt kl 17

måste haaa!

Amandas flyvel/flugpannband är  heelt borta så jag måste ha en ny. För jag är ju hos henne varann vecka varje dag den veckan och den veckan jag inte har henne vill jag inte att hon ska gå runt med sina ljusblåa flughuva hela dagarna. Måste bli lite jobbigt tror jag..
Så jag MÅÅÅÅÅÅSTE ha ett nytt flugpannband som tur är så är dom inte så dyra heller ;)
 
hoppar  miniskutt med mandis
 

seriöst kan inte få nog av denna låten den är såå sjukt bra


godmorgon <3

Vakna vid 11 nån gång, men gick inte upp då. Iaf så har jaf gort äggröra till frukost, den blev tyvärr inte såå god.. :(  Hur ska jag klara mig utan Amanda hela denna vecka? Det kommer seriöst inte gå.. Såsfläsk också.. :(
 
Dagens planer:
* ut o springa
* va med sandra
 
Biggggg diss till vädret också, det kommer regna heeeela dagen!

duktig häst <3

Red ut på Amanda idag, jag red inte så länge, trava och galoppera lite sen red mamma en liten stund. Japp imorgon ska jag vara med Sandra  :D Hoppas det är fint väder så vi kan bada!
 
 
vi bjude på denna bild
 

lite bilder från skolavslutningen


gästbloggning nummer 2

Hej!
 
Mitt namn är Tova Frohm och jag är 14 vårar gammal. Jag har en egen ponny som heter Proud Mary även kallad Mary. Mary är ett 8 årigt sto efter Power Boy, en riktig gångartsponny med hög kapacitet. Om två år satsar vi på SM i dressyr, och kanske kommer vi så högt i hoppningen också. Min fritid går till hästarna, mycket träningar och tävlingar. Tillsammans så tävlar vi i både hoppning,dressyr och ska evetuellt börja med fälttävlan. Det var tänkt att jag skulle gå över till storhäst nu i sommar, vi hade en fantastisk dressyrhäst innan han tyvärr gick bort utav kolik. Han hette Diplomat och var en riktig maffig dressyrhäst med hjärtat på rätt plats. Men nu kommer snart en ny häst hem till oss för tillridning i två år för att sedan köpa ett 2 årigt stoföl med namn Lorelei. Och kommer förmodligen bli min häst för att sedan tävla Junior SM. Men först och främst inridning och utveckling utav unghäst. Just nu bloggar jag på www.proudmary.blogg.se och där skriver jag om våran utveckling. Rider även flera hästar om dagen och skriver då om varje pass i bloggen och massor av andra saker. Nu är det sommarlov och all tid går till hästarna. Snart är det fullt upp med tävlingar i både hoppning och dressyr. Efter varje tävling så tar vi med oss det som har gått bra, och siktar framåt. Vi har nu kommit upp till LA: P1 i dressyr och LB inom hoppningen. Och siktar förstås ännu högre inom snar framtid! MVH// Tova Frohm på www.proudmary.blogg.se:D
 
 

gästbloggning kl 12 idag CHECKA

hahahahaha sjukt gammal bild på mig och Sandra!!

inte klar är frölunda

Dick Axelsson var inte klar för frölunda, dom ville inte ens ha honom! :D Färjestad nästa!!

dagens ridpass

 
 
Red med Sara och Gnistra, vi red till stora volten haha hittar på nya namn till stället hela tiden men det bakom bergsgården. Först red vi ner till sjön, där började båda hästarna plaksa som vanligt -_- Sen till stora volten, det var hagar i mitten där det gick tinkrar och föl såå gulliga :D Fölen var inte så jätte små :) Men små!
 
Först trava vi ett varv, och andra varvet blev det lite galopp också! Gick super. Vi tog lite kort också: (sara har fotat korten på mig&amanda)
ojj nu hamna korten över texten jaja skitsamma
 
 

sommarlov <33333333333333

Bilder från weheartit

kommer snart berätta

Fick ju en kommentar osv varför jag var att kolla på ett stall, men alltså ni får vänta. Jag berättar inte förräns allt är helt klart!! Såå snälla haha

somsagt hemma

Jaa, då var man hemma då. Haft det jätte bra uppe vid deras torp. Igår så käkade vi jätte god grillad mat och åt årta + massa godis uu för godiset :/ Inte bra med godis. Jaja tog en promenix med Sara vid 9 tiden vi kolla på kossor haha ;)
Idag rullade bilden hemåt, så är hemma nu men ska snart till stallet. Sara ska med funderar på att rida på banan (bakom bergsgården ni vet)
Juste, red ut på Amanda igår. Gick super bra! Trava ganska mycket och lite galopp. Nu vill jag till Amanda, hon undrar nog varför jag inte kommit än... .(
brb nya bilder kommer
 
 
 
 

hemma!

Uppdaterar strax!!

gästbloggare nummer 1

Hej mitt namn är Johanna och jag bloggar på http://johannashastochfoto.blogg.se , jag är tretton år gammal och har ridit sen jag var 6 år gammal. Jag är en väldigt flummig och flamsig tjej som älskar att driva med folk och skrattar mycket. Fråga bara mina kompisar. (fast det går inte för jag har ju inga) Jag har haft medryttarhäst till och från i tre år nu och har parallellt med det ridit på ridskola.
Just nu har jag en medryttarhäst som heter Jaccline och står ca två mil hemifrån mig. Hon är en arab född 91, alltså ganska gammal men det betyder inte att hon är seg. Det är mycket krut i gamla tanten. Men samtidigt är hon otroligt snäll och vill alltid ryttarens bästa. Jag har hållit på med Jaccline i lite mer än en månad nu så jag känner henne inte så bra än.
Jag brinner verkligen för hästar och tänker fortsätta så länge som möjligt, kanske tills jag ligger på min dödsbädd? ;)
Den hästen som hittills betytt mest för mig är Baldi Special som jag red och tog hand om i två år. Gotlandsruss född 90, världens underbaraste! (och busigaste) jag har skrivit ett inlägg om honom på min blogg http://johannashastochfoto.blogg.se
Jag kan tillägga att jag tränar innebandy några dagar i veckan också. Mitt lag kom tvåa i ungdoms sm 2011-2012 och vi räknar ner till nästa sm final. ;)
Glöm inte att kolla in min blogg !!!
Min älskade kamera jag kallar NEMO
 

lördag

Idag är det midsommardagen. Jag hinner nog rida Amanda när jag kommit hem. Blir nog en skogstur/promenad då. Hon tycker det är roligast att rida i skogen, så då gör vi det. Allt för min lilla pärla <3
Visste ni förresten att om några dagar var det 4 eller 5 (ska kolla upp det) års sedan jag träffade Amanda för första gången<33
ps. kommer en gästbloggnign kl 12. CHECKA. Woooooopaaaaa

hur firar NI midsommar idag då?

Tell me, vad ska ni göra idag? :)

midsommar!

Idag är det midsommar. Var ju i stallet först, och red en tur utomhus på min älskling, säkert gjorde jag en midsommar krans till henne också (alltså dettaa inlägget är tidsintällt) :)  Sen hem till mamma, duscha och packa och sedan vidare till Rigmor, Jennie och Sara till deras sommarstuga.
 
Jaa, kan tyvärr inte blogga "live" xd men ni får nöja er med tidsinställda, har man ingen iphone så har man inte..
 
//Louise
 
ojj juste glömde, HOPPAS NI FÅR EN SJUKT BRA MIDSOMMAR! <3
 

godnatt <3

Inte för att jag går och lägger mig nu, men jaa UPPDATERING :)

upp tidigt imorgon = gå och lägga sig tidigt idag

Imorgon ska jag upp kl 8 för jag ska till stallet kl 9. Anledningen till att jag ska dit så tidigt är för att jag ska till Jennies&Saras sommarstuga och fira midsommar (ska sova där tills på lördag tror jag) Kommer inte hinna fixa så många tidsinställda tyvärr, men några.
 
Ska rida ut på en ganska lugn tur med Amanda imorgon, red ganska hårt idag. Men ni får ha det så bra. Nu ska jag fixa tidsinställda! ;*
//Louise
gammal bild

gick såååå bra idag

Amanda ♥ Hon var sååå super super super duktig idag. Alltså nyp mig? :0 Red på en volt mycket först, trava rätt länge sen lite galopp och samma sak i andra varvet. Sen red jag över lite bommar, gick också brraa!! Och vet ni? Jag och Johanna är ett steg närmare det där med stallet vi var och tittade på. Hihihi berättar inte än :) Red Gnistra också, gick också jätte bra. Världens bästa shettis är hon,hon äger.
//Louise
 
 

fail

Vi löshoppade Gnistra (jag är tvungen att springa med pga att  hon vänder och smiter annars) men denna gången  ville inte Gnistra hoppa.. haha! Bjuder stort på denna video!!
 
 

solat

Solat lite nu, är ju skit varmt ute seriöst det är typ 30 grader :o Ska rida i shorts idag häääärligt. Sommar är seriöst det bästa som finns love it

banan

Nån gång till helgen ska jag nog rida på banan med Amanda. Nu undrar ni säkert vad det är haha nej men det ligger vid bergsgården på deras baksida. Det är som travvolten på färjestad lite (alltså en skogs travbana typ) Har aldrig ridit där men skulle vara super kul att testa :))
 

mysiga bilder från igår

ni är bäst! Amanda, Sune och Johanna ;*

torsdag

Japp godmorgon. Har precis käkat frulle och ska börja göra mig iordning lite smått. Ska med bussen till kl 14.15 idag. Jag kan fortfarande inte fatta att Dick Axelsson är klar frölunda...... Fn. Suuuuuuuuuuuuuuuuuuur. Han är en svikare, det är vad han är..:/
 
Jajaj kände att detta blev ett litet depp inlägg, men ni får stå ut.
</3

sur.

Svikare.
 
Axelsson klar för frölunda.
 

godnatt <3

Sista inlägget för idag, ska sova nu. Denna dagen har vart sjukt bra! ;*  Imorgon blir det dressyr-markarbete med Amanda! Vi hörs imorgon, sov gott.
//Louise

kvällsmat nuuu

ska steka mig ett ägg till kvällsmat! Mums ägg in my heart :D

bilder på mitt skåp

Har inte alla mina grejer i skåpet, det ser lite tomt ut men det fattas några grimmor, flyvel, schabrak osv :)
Jajaja
Bild 2: min väst som ligger på skåpet
Bild 3: hjälm, 2 spön, pärm, mössa osv
Bild 4: shettis flyvel, några grimmor, träns, helosan sol, päsglans, lädertvål, benlindor, morots betfor typ
Bild 5: fleecetäcke (ligger underst syns ej) regn&flug täcke, gummistövlar och ryktlåda
//Louise (bilderna kom i konstig ordnig nu)

amanda

Skulle ju ridit dressyr i paddocken idag, jag gick dit men bredvid så är det en äng och där var det en traktor men nån stor grej bakom, så jag visste att fjanten skulle bli rädd för den ;) Ist så red jag i deras suuuper biggggga hage (fast dom går inte i den nu) Först var hon super fin men sen blev hon väldigt okoncentrerad. Väldigt fin i galoppen iaf :))
Men eftersom det inte gick så super bra så skrittade jag av henne i skogen så vi fick glömma dom dåliga gångerna haha!
Efter ridpasset så hoppade jag upp på mandis barbacka och bara satt där och myste med världens bästa. Hahah och tro det eller ej men jag stod på henne!!!, bildbevis: /2 gånger faktist
:D
 
HAR EN MASSA ANDRA BILDER OCKSÅ,  DOM KOMMER SOM TIDSINSTÄLLT IMORGON
 

bra att veta om rosetter

Fann detta på ponnysanning, tyckte att det var bra att veta :) Jag visste inte alla utan bara röd rosett!

Röd rosett – Hästen sparkas och du måste hålla avstånd.

Grön rosett – Hästen är nybörjare eller ung på tävlingsbanan och är
där med ovan, håll avstånd och var beredd på att det kanske kan komma
ett par bocksprång.

Blå rosett - Det är en hingst. Håll avstånd och rid inte för nära om
du har ett brunstigt sto.
Vit rosett - Hästen är till salu!

 


rider amanda i skogen ;)

hehe
 

fixat gästbloggningar

Jag kommer inte kunna uppdatera så bra under midsommar och helgen så jag har fixat två st som ska gästblogga! På lörda och söndag :) Så då kommer det upp gästbloggningar. Nu ska jag börja göra mig iordning, så blir det stallet lite senare.
//Louise

godnatt <3

Detta har vart en BRA dag. Dock känns det som om jag har uppdaterat bloggen lite fööör bra eller? Tro inte att jag sitter inne hela dagarna vid datorn, för det gör jag inte utan jag har gjort tidsinställda såååklart. Inte alla inlägg då men jaja xd
Imorgon kommer jag somsagt ha vääääldigt tråkigt innan jag åkt till stallet om jag alltid har, men om det är fint väder då ska jag köpa glass. Sedan blir det stallet, kommit på väääärldens bästa övning för min sits när jag rider. Så imorgon blir det ett riktigt hårt dressyrpass, berättar mer imorgon.
 
//Louise

ta kort på mitt skåp imorgon..?

Funderar på att ta kort på mina grejer i mitt skåp imorgon? Om ni vill alltså? Blir dock mobilbilder, har med kameran men inte sladden till den så jag kan föra in dom till datorn.
KOMMENTERA OM NI VILL HA BILDER PÅ MITT SKÅP!
//Louise

dagens ridpass

Idag red jag ut i skogen somsagt med Johannis och Sune, blev lite klättring, elr ja ganska mycket. Amanda var såååhäääääääär pigg. Det märktes att hon tyckte att det var kul att vara ute och klättra i skogen. Hahah och jag filmade när vi skrittade och så babblade jag på som bara den, ska fixa den lilla korta filmen så den kommer nog upp imorgon :)
 
Sedan löshoppade vi dom små shettisarna, blev inte så jätte länge då jag och Johanna höll på att dö av töst. Äppel festis in my heart. Känns som om det är skola imorgon, men det är det intee :D
 

Amanda förra sommarn
 

tips!

Letar ni efter en super bra blogg att följa? Då tycker jag att ni ska kika in på www.championjumpers.blogg.se som Alexandra och Emma driver! Det är en blogg jag kikar in på flera gånger om dagen, så läs bloggen, ni kommer inte bli besvikna :)

Jag har följt Alexandras alla bloggar sedan teamlersäter faktist :D


//Louise

ni glömmer väl inte??

www.stallnergardenshastarochkaniner.n.nu


Dock så är aldrig jag och Johanna inne, men ny design iaf eftersom den andra var så mööörk :)
//Louise

tomt utan aron och stjärnil ju :(

Fina shettisen Aron är utlånad heeeela sommaren till en nån. Han ska vara sällskap åt några hingstar som går på bete eller något, haha gissa om han kommer vara mallig när han kommer hem!!




Stjärnil, den gammle pållen är utlånad igen. Han är sällskap åt en häst, vet inte vart. Skulle vart bra om han fick leva sina sista år på nergården, men så blev det inte. Men han har det säkert jätte bra i sitt nya hem! Har ingen bild på Stjärnil..

//Louise

snart stallet

Idag blir det att rida i skogen med Johanna och Sune. Ska också klättra lite med Amanda så jag bygger upp hennes muskler. Blir borta all day men fixat 3 tidsintällda till er :)
Inläggen som är under schemalagt kommer komma upp, åhhh diggar nya blogg.se
HAHA bjuder på bilden

morgonpigg

Vakna klockan 6 på mogonen, kunde inte somna om så jag gick upp typ 20 i sju. Tog en dusch, stekte ett ägg och käka på en macka :) Sen har jag suttit här framför datorn och tv, men ska hitta på något annat alldeles strax, gå till min kanin och gosa lite.

Blir ju stallet idag också, vet inte när för Johanna ska ju till Vimsan först men runt 12 trodde vi att vi skulle komma iväg iaf, blir nog att ta bussen.

pusspådig
//Louise

jaaaa!

Jag har fått nya blogg.se! . Man kan till och med svara på kommentarer, finns en knapp på kommentaren när man ser den på bloggen "svara"
Verkar sjukt bra iaf!!

Så här ser det ut när jag svarat på en kommentar, så om ni frågat något i en kommentar, gå in och kika igen för jag svarar så fort som möjligt!


Kommentaren jag svara på fick jag igår.

godnatt <3

Ska strax sova, måste lägga mig tidigt idag. Fast ska inte till stallet så tidigt imorgon men ändå ? ;) bra med sömn! Bloggar imorgon när jag vaknat, efter att jag duschat.

Sov sött nu bästa bloggläsare!


hästen fick på sig täcket

Köpte ju ett flug,regn täcke åt Amanda för ett tag sen, dock fick jag inte runt det runt magen men idag provade jag det igen och då passa det. Lite litet men det töjer nog ut sig :) Älskar dig ändå tjockis ♥

jag är med :D



http://championjumpers.blogg.se/2012/june/stor-bloggtavling-vinn-ett-tagelarmband.html#comment

nytt!

Idag var jag ju på hööks, jag skulle ju få ett par nya ridstumpor men dom svarta fanns inte i min storlek så fick ett par röda ist! + ett par sommarid handskar! :)

Kommer bli super cool matchning med röda ridstumpor och röd t-shirt!!

barbacka

Red barbacka idag på Amanda, dressyr i paddocken fast jag hoppa lite äver småhinder. Alltså det är faktist inte så lätt att hålla sig när hindrerna ståe ute i paddocken ;) Blir att städa skåpet imorgon, hann/orka inte xd När vi åkte hem svängde vi förbi ett stall och kollade på en sak, avslöjar dock inte varför förräns allt är helt bestämt! :D Sjukt kul är det iaf!!





krk&hööks

Innan jag åker till Amanda så ska jag först till krk och hämta mitt hjälmöverdrag som jag glömde där i fredags, har massa ridvantar där i så det är därför :) Sen ska jag in på hööks och köpa ett par nya ridstrumpor, min är liiiite traisiga...

Blir dessa:

dressyr idag

SOMMARLOV ÄR DET BÄSTA SOM FINNS!

Idag ska jag rida dressyr med Amanda, sen ska jag kanske smörja lite också behövs faktist haha ;) Eller så kanske jag ska städa skåpet behövs ÄNNU mer ser ut som värsta svinstian där inne juu. Men alltså kolla här, det är några äckliga möss typ som bryter sin in i mitt skåp och äter upp min lädertvål!!

bio förut

Var på bio med Sandrrrrino förut! Vi såg LOL den var ganska bra faktist :D

angels to fly

Väääääärldens bästa låt! lovet it

schema - amanda

Måndag: Dressyr i paddocken
Tisdag: Skogen
Onsdag: Dressyr paddocken
Torsdag: Markarbete
Fredag: Skogen
Lördag: Promenad
Söndag: Hoppning


Det kan bli ändringar såklart :)


lite tid över xd

Var på stan en snabbis igår med Sandra, vi köpte jordgubbar, godis och choklad! Var suuuper gott, sen hyrde vi film,. Jag saknar dig och a cinderella story. Nu har vi typ precis vaknat, jag väntar på Sandra som håller på att göra sig iordning så ska vi snart käka frulle.

Sen får vi se vad dagen har att erbjuda :)


mot stan!

Ska till stan nu med Sandra :) Sen sover hon över hos mig!


baaaayyeee




miss it..

hey you




Var ute och sprang imorse, inte så långt men jaja. Äter lunch rught now, grillad hamburgare !♥ Pratade med sandra i telfeon flrut i 30 min och 51 sek! Vi ska sova över idag ju, men vi skulle höras senare för jag höll på att dö av hunger.

jaja ovärt inlägg men uppdatering iaf ;)


ska sätta på en film på mitt rum

Fann mina filmer som jag såg på när jag var liten bla barbie filmer, igår såg jag på barbie och tigarflickan och idag ska jag se på barbie i svansjön :)) haha tönt jag är men dom äger. Känns som om jag är den enda i hela sverige som inte ser på matchen heller? ;)


ridning på champis

Idag red jag Champis! Först fick vi rida självständigt i 30 min. Maria tyckte att det såg jätte bra ut och jag är jätte nöjd. Han var väldigt mjuk och samarbetsvillig. Sedan lekte vi lekar med hästarna. Vi var två lag, dom vita ponnysarna mot resten

Först skulle vi rida slalom melan ett par koner och tillbaks, sen var det galopp dit och tillbaks (alltså det va två som tävlade emot varann) sedan körde vi lite balansgång osv.

Champis var suuuuper duktig, faktist riktigt pigg också :)

snart krk

Har bytt om och ska snart till krk! Vet somsagt inte alls vad vi ska göra eller vem, jag ska rida. Enligt schemat ska det vara dressyr, men eftersom det är sista ridningen kanske vi hittar på något annat. Bilder från skolavlustnigen kommer ikväll eller imorgon :)

Vi hörs

SOMMARLOV <33

UNDERBART. Sommarlovet är det bästa som finns!! Var ju i domkyrkan imorse, och sen sa jag hej då till mina friends :( Idag ska jag inte göra något speciellt, men ridning på krk kl 6. Har ingen anning om vad vi ska göra eftersom jag missat 2 gånger i rad.

Imorgon ska jag noga sova över med Sandra, nicccce vi ska chilla galet :p


åker snart

Har bytt om, är färdig fixad osv. Dock  blev jag inge nöjd med håret, gick åt skogen när jag  skulle locka det.. :/ Jajaja, vid halv 12 ungefär har jag SOMMARLOV wihhhooo!! :D

bild på klänningen, ni har redan sedtt den bilden i know


veckans schabrak på hippson.se

"En kontrast till vårens starka färger är det här svarta schabraket med silvertråd och swarovskikristaller. Kommer från Equiline och kostar ca 999 kr"


bana

Ska ju ha Amanda nästa vecka, tittade runt lite på ridövningar på hippson så såg jag denna hoppbanan. Den ska vara väldigt bra för unghästar som Amanda är då det är långa vägar osv. Ska prova denna banan till veckan. Första gången Amanda ska hoppa bana dessutom :) TAGGAD.

(vill du läsa mer om banan: http://www.hippson.se/ridovningar/mangsidig-bana-for-alla.htm )

har tråkigt




Nån som vill va? :))

skolavslutning imorgon!

Sista dagen i skolan innan sommarlov! Kommer sakna min klass mycket.....:( Men det blir suuuuper med ett sommarlov nu. Det var festival i skolan idag och då klädde alla i min klass ut sig till geishor.

Jag och Sandra

i love you

inget kan någonsin göras så att vi skiljs åt. Jag älskar dig. Jag lovar att det kommer vara du och jag livet ut <3



sista dagen i skolan innan sommarlov!

Jätte skönt! Men samtidgt tråkigt att skiljas från 6:a :/ Vi ska gå på tullholmen i ett år för dom ska renovera norrstrand. Vi var där igår och det var skit konstigt ju. Hur ska man klara av att gå där i 1 år? Jajaj, jag står nog ut! :)


blev dagens blogg hos championjumpers.blogg.se

Tack så jätte mycket :D Blev super glad när jag såg det!!


Jag saknar dig knäppis ponny :(



super bra dag

Förlåt för min dåliga uppdatering, men idag har jag ine ängat någon tid alls åt bloggen faktist haha! Åt på en pizzeria med min klass, sen va jag med Sandra. Vi gjorde världens snyggaste chokladpudding :) Sen drpg vi till Yasmine och regina. Haha och sen så såg vi på bio med klassen.

Dagen har vart super bra!

veckan som är kvar


Onsdag: Ska cykla till tullholmen (nya skolan i 1 termin -_- ), slutar nog tidigare än vanlig tid. Ska ev va med nån kompis kanske.

Torsdag: Maskerad på skolan. Sista skoldagen i klass 6a foreverandever, och med min Sandra <33 :(  & frida och johanna....

Fredag: Skolavslutningen! Ridning på krk och sen svoa över med Sandra tror jag!

Lördag: Va med Sandra antar jaa om vi sover över

Söndag: Inget planerat eller joo, kanske gladiatorierna med Johanna :)

Ja de va det, puss&hëy

nya ridbyxor...?

Vill VERKLIGEN ha nya ridbyxor, är så trött på mina. Dessutom börjar dom bli lite slitna, dom är ju ganska ljusa också så dom blir väldigt snabbt smutsiga. Dock har jag inte riktigt råd att köpa ett par nya, men vill så här gärna!

Dessa moutain horse var väldigt snygga! Finns i andra färger bla rött! Något för mig? Dock ska vi inte tala om priset ens :p


Röda JW har jag alltid tyckt att det var snyggt! Ska kika runt lite på sånna tror jag.


NÅGON SOM HAR ETT PAR MOUTAIN HORSE ELLER SÅNNA JW? Är dom bra?

till veckan kommer detta bli en rolig blogg att läsa ! :)

Då ska jag nämligen till Amanda varje dag! Kommer fixa rundvisning (filma)  i stallet, ta kort på mina grejer i stallet och MASSA nya bilder.
Jag hoppas ni kommer tycka det blir bra, juste, ni måste kommentera bra till veckan om ni vill ha dom  inläggen!!

 Iaf så är statisktiken jätte bra just nu, fortsätt så :DD


louise <3 schabrak = sant



Dessa 3 är topp 3 enligt mig på snyggaste schabraken i sverige!

tidsintällda

Kommer fixa två tidsinställda under tiden jag är hos mina friends! Bla ett med topp 3 på snyggaste schabraken enligt mig :D


k-maran

Idag var det k-maran i skolan (kroppkärrs maran) Då springer hela skolan förutom högstadiet 5 km. Jag är jätte nöjd, sprang nästan hela tiden. Var tvungen att gå lite i slutet var ganska trött då, men jag kom först bland tjejerna i klassen iaf :D Fast det spelar egentligen ingen roll!

Började blöda som fn i tån, så min springsko + strumpa blev helt blodiga -_- Jajaj, har bytt om till shorts nu och ska snart cykla till Yasmine och va med henne och Regina!


fotograf: Sandra, värsta proffset! Aldrig skådat något bätte kort ;)

gårdagens ridpass

Hann inte uppdatera igår när jag kom hem från stallet. förlåt! Var i stallet ganska länge och bara myste med Amigo <3 Red lite i paddocken, hoppade faktist lite och bommar. Men inte mycket alls, hoppade ett språng på 75 cm en gång. Han var jätte duktig :) Duschade honom efter och så fick han gå ut i gräshagen en lång stund under tiden jag fixade allt.


amigo <333333333

Ska snart åka iväg till pluttis, Sandra ska nog med. Hahaha hon är min tränare xd Blir nog dressyr i ridhuset/paddocken eller skogen får se. Ska kanske hoppa något små skutt, ska känna lite på benen först. Men han har inte vart något varm i benen alls. Idag i skolan har vi haft nån städdag, kan inte berätta exakt vad vi gjorde eftersom detta är tidsinställt!

Kommer fixa så ni får se hur denna veckan snart så fort den är inplanerad!!


lite smått konstiga


ny dag, nya tag, en dag närmare sommarlov


godnatt <3

Går och lägger mig efter en lååååång dag. Gissa om jag kommer vara trött imorgon? Somna kl 3 inatt (kunde inte sova) gick upp 9, åkte till stallet 10, red 2 hästar, åkte till andra pållen och skötte om honom och sedan så åkte jag till Johanna och hennes familj och fira Erik som fyllde år.


njee godnatt underbara readers <3

skogen

Red Amanda i skogen idag. Hon var jätte duktig!
Vi hoppade över lite småhinder, typ små träd. Sen skrittade vi en ganska lång tur i skogen på en stig. Älskar dig pluttis! <33 Hovslagarn kommer till veckan, blir perfa.

Amigo vila idag, åkte dit och myste lite med honom och gick en mini promenad <3

Dockis! Hon fick sig en promenad :)

svar på den där fråga 1 sak som du verkligen vill ha svar på

Kommer som vanligt bara svara på 1 fråga, here we goooo !

Vad är det bästa med att vara i stallet?
Det mesta är bra där faktist,  men det bästa med att vara i stallet är ju SÅKLART hästarna! Dom är så coola djur, seriöst vilken respekt dom har för oss männsikor. Vi rider på dom, dom gör som vi vill! (dom flesta)


en vanlig dag på stall nergården summer 2011

Skriver om hur det var förra sommarn, okidoki nu köööör vi xd


Går upp klockan 9 ungefär, gör iordning frukost och sätter mig framför tvn. Sedan gör jag mig ordning, och fixar mat som ska med till stallet då jag är där flera timmar. Nåt att dricka, en pan pizza och lite fika :) Kommer inte riktigt ihåg vilken tid jag cyklade till bussen men var nog vid 11.

Cyklar somsagt till busshållsplatsen och möter upp Johanna. Med buss tar det ca 20/25 min till nergården eftersom den stannar vid andra busshållsplatser. När vi kommer dit så hämtar jag Amanda och gör iordning henne för dagens ridpass. Ryktar noga, sadlar, tränsar osv. Sen rider jag, antigen i paddocken eller skogen. Sen brukar vi käka mat. Hahah är alltid jätte hungrig då!! Efter det så ska nästa pålle ridas, plutten Gnistra. Efter det så kanske vi ger alla hästar nytt vatten, mockar osv.  Sen är det fika och vid kl 5 ungefär tar vi bussen hem.

Detta är bara UNGEFÄR hur det ser ut, ibland kanske vi mockar innan, och yadda yaddddda ni fattar xd


tips på åsiktsinlägg?

Vill VERKLIGEN skriva ett åsiktsinlägg. Men har verkligen noll ideér, något önskemål?  Nu kom jag på ett! Ska jag skriva hur en vanlig dag på Stall Nergården ser ut?? Kommer upp någon gång idag, tidsintällt såklart. Vilket detta också är ;)

Men ni kan fortfarande önska inlägg, så jag har något att blogga om SISTA veckan i skolan!!

bjuder bloggreaders!

ben&jerry in my <3

Johanna och jag cyklade upp till ica och köpte en ben&jerry half baked och dela på. Såå gott. Sen har vi väl mest chillat haha! Imorgon ska jag rida ut en lung tur i skogen med Amanda, kanske hoppa lite terränghinder. Johanna ska hoppa bana med Sune i hagen, vill också göra det fast nu när Amandas sko fortfarande är så tar jag det lite lugnt ist..... :) :(

Ska till Amigo också, han ska vila men går nog en kortis promenad så han får käka gräs en snabbis!!


ojjj så charmiga... jätte verkligen.... hehe not. Inte jag iaf XD


varierad

Vad ska man säga om min statisik? Väldigt varierad iaf haha! lol :P

travvolten + ridhuset

Amigo har ju haft galla, men det verkar vara helt bra nu, kände på benen innan jag red, och efter! Var inte varmt eller så.

Red först 1 varv på travvolten, hehe jag tycker det är lite läskigt att rida där när det kommer travhästar.. Sen red jag en liten stund i ridhuset. Inte hårt alls, lite trav i vänster varv, lite i höger och sen lite galopp i båda varven. Ponnyn var superduktig!!

Johannis var också duktig som hjälpte mig så bra i stallet :DDDD På hemvägen så svängde vi in till nergården och hälsa på Sune och Amanda. Amanda fick smaka på lite godis och cola. Hon åt godisen men inte colan, det som är så gott. Amandas sko satt fortfarande så där, hovslagarn har inte vart där än. SURT.
Snart kommer Johanna så ska vi köpa glass, skulle vara bra om hon kom innan kl 8 så vi hinner cykla till järnvägsstationen, där har dom kulglass, annars blir det något annat ställe :p


min skolavslutningsklänning


bilder

Ska försöka ta lite bilder under ridpasset idag!


vakna 12

Duktig jag är då..Vakna först typ halv 10. Så orka jag inte gå upp så vakna jag nu ;) Ska till farmor om 45 min och käka, sen hämtar vi Johannis, och åker vidare till amigoooooo :D Ska nog rida dressyr i ridhuset. Fast lite lugnare såklart eftersom han precis haft galla.

Fixade bild på skolavslutningsklänningen, den kommer upp som tidsinställt kl 16 idag!

sååå charmiga, NOT

frågor

Hittade detta, nuuu köööör vi! SVARAR ÄRLIGT PÅ ALLT.

1. Ditt fullständiga namn? - Louise Mattsson 
2. Korrekt ålder? - 13 år om 2 månader typ
3. Längd? - 168/169 cm
4. Vikt? - Ingenaning
5. Smeknamn? - Lollo
6. Vart bor du? - Karlstad, deje
7. Vad gör du på fritiden? - Rider
8. Beskriv ditt utseende (hur känner man igen dig)? - lång, halvlångt hår ehm jaa mer?
9. Vad är du mest missnöjd med din kropp? - Vet inte
10. Vad är du mest nöjd med? - Mina ben kanske hahah nej men dom blir ganska snabbt bruna ;)
11. Vad har du för uppfattning om dig själv? -
12. Vad vill du jobba som äldre? - Kläddesigner, inredningsdesigner eller något annat. Kommer nog ha hästar som hobby, alltså jag har en egen häst som jag tävlar lite med och så
13. Hårfärg? - Ljusgludbrunt
14. Ögonfärg? - Grön,blå
15. Någonting du vill berätta om dig själv, som vi inte vet? - nej
17. Hur mycket bryr du dig om ditt utseende? - På en skala 1-10 så 7 kanske.
18. Är det någonting du inte kan strunta i att göra dig i ordning med? - jaa såklart
19. Någon vana? - Hahah ja, när jag går och lägger mig måste jag alltid säga såhär till min katt -godnatt Doris älskar digsovgott (sen ger jag henne en puss)
20. Lyckotal? - 31
Specielltvänner/folk:

21. Vad heter din bästa vän/närmsta? - Hmmm-....................................... alltså Sandra och Johanna M, men har massa mer bra vänner
22. Hur många nära vänner har du? - ganska många, nej men 3 eller nåt
23. Anser du dig själv vara "känd" i ditt område? - haha va töntigt fråga
24. Vet många personer vem du är? - vet inte
25. Hör man ditt namn på skolan, vet alla vem du är? - tror inte alla vet vem jag är precis
26. När var du senast med någon kompis? - igår
27. Känner du dig tvingad att umgås med vissa kompisar? - Nej
28. Vem sov du senast hos av dina kompisar? - ojj var längesedan jag sov över hos någon, kommer inte ihåg!
29. Vem sov senast hos dig? - Sandra, Yasmine och Regina


Tankar & skit:
62. Har du någon fobi? - nej

63. Har du någon allergi? - nej

64. Vad tänker du på innan du somnar? -

65. Vad är de första du tänker på när du ser en person? beror ju på vem?

Skulle du?
80. Kunna byta liv med någon? - nej
81. Isåfall vem då? -
82. Vad skulle du göra om du fick byta liv med de motsatta könet för en dag? - vet inte
85. Kunna sova ute på vintern? - nej

86. Kunna flytta till ett annat land, vilket isånafall? - ja, canada

Klädstil:
88. Anser du dig själv vara en speciell stil? - nej
89. Vad klär du dig i oftast? - jeans t-shirt
90. Tänker du alltid på vad du tar på dig? - assååå  vet inte
91. Klär du dig dyrt? - nej, normalt!
92. Vad kör du på: Fashioncorestilen, Fjortisstilen, Bratstilen, Modestilen, Vanligt eller något annat? - vanligt  eller modestilen, fast vad nu modestilen är för något xd

Senaste 48 timmarna har jag?
95. Fått en kram av en helt okänd? - nej
96. Ringt någon? - ja
97. Blivit uppringd? - ja
99. Kollat på google? - a

SISTA FRÅGAN!
100. Hur lång tid tog detta? - 15 min


inte träffat amigo på flera veckor

Helt sjukt egentligen... Är typ 3 veckor sen jag träffade Amigo :( Men nu kommer jag vara hos honom i 3 dagar! Kommer bli jätte braaaa. Världens bästa d-ponny <3

dålig uppdatering

Har inte hunnit uppdatera idag, förlåt! Var ledig från skolan, hälsa på mormor somsagt. Vi åkte in till Sune, hittade en jätte söt skolavslutningsklänning. Jag är den första som äger en sån hihihihih :D Nu är jag hos pappa, imorgon blir det Amigo, Johanna ska med. Försökte ringa henne förut men Johannis svara inte, ring mig när du ser det här!

Braaaa, btw Johanna har sommarlov nu. GE MIG SOMMARLOV NU. (får ju det om en vecka men ändå *_* )
Vill ni ha bild på klänningen? Kaaaanske lägger upp.

bästa ♥♥

live my life


Mat nu, sen gladiatorierna

hörs ikväll eller imorgon, kommer bli dålig uppdatering imorgon, nån som vill gästblogga? Skicka din gästbloggning till [email protected]  båda Johannaorna, Sandra, Carro meeeer ?
 vill nååååååååån?

Fråga nåt

Köör igen, fråga nån fråga ni verkligen vill ha svar på så svarar jag på den när jag kommer hem! Något ni VERKLIGEN vill ha svar på.

goo

fire

Skolan var ganska lugn, hade utvecklingssamtal och så. Har käkat lite och ska plugga nu sen ska vi hämt Yasmine och Regina och se när gladiatorierna spelas in med min klass yaaaaa ! it´s going to be wild and crazy ;)

Håller typ på i 3 timmar. Imorgon är jag ledig från skolan, då ska jag till mormor :)


pluttis <3


min sötaste

Red ut på en ganska lång tur idag med Sara och Johanna. Dock så verkade Amanda hängig när jag kom. Och när jag kratsade hovarna, så hade halva hennes sko åkt av, man bara vaaa? Alltså halva satt kvar, och den andra delen av skon var borta.
Borde gjort ont :/ Sa det till Peo så han skulle ringa hovslgarn ikväll. Behövs. Täcket passade inte heller, gick inte runt magen annars passade det. Ska prova det på söndag igen, alltså annars får jag köpa en storlek större, 145. Fast det runt magen kommer väl inte vara större, eller? För förutom runt magen så passde det perfekt. ååå vet inte hur jag ska göra!

Godnatt <3

Tar redan kvällen, sjukt trött. Imorgon blir det Amanda, ska antagligen rida med Sara och Johanna. Åhh vad jag saknar Amanda!! Inte sett henne på mer än en vecka ju :( Älskar dig pållen.

gött att vara ledig imorgon!!

Sandra........................................................................................................

Fleurs pappa

Flight RNF 64-S

Fleur och Flight är lite lika, ellerhur?

Mat nu!

c´ya


Veckan som är kvar


Tisdag (idag):
Var på någon fotogrejs.

Onsdag: Ledig (nationaldagen) ska till Amanda, Sara ska med och så träffar jag säkert Johanna också :D

Torsdag: Ska nog vara med Carro, sen GLADIATORIERNA med klassen :)

Fredag: Ska kanske vara ledig från skolan och åka till mormor. Om jag inte får ledigt av skolan så ska jag till krk
Lördag: Amigo, Jennie är bortrest så ska ta hand om honom lör, sön och mån :)

Söndag: Först Amigo, sen Amanda


Never give up <3

Inte kul när man tappar blogglusten, men jag vet precis hur ni ska göra för att få den tillbaks, yeees lets go!

Först och främst, leta insperation. Läs lite andra bloggar, din favorit blogg kanske? Många som tappat blogglusten uppdaterar inte så bra, men man får inte tillbaks blogglusten av att strunta i bloggen. Nej nej ;) Uppdatera mycmet, skriva åikts inlägg maybe, lägga upp bilder, frågestund vad DU vill.

Det är alltid roligt att blogga när man får nånting tillbaka. KOMMENTARER. Ajj då, det är kanske en orsak till att du tappat blogglusten? :) Att du inte får så många kommentarer. Strunta i det tycker jag, visst är det roligt, men kolla på min blogg.. Får jag många kommentarer per dag? NEJ.

Men jag kör på ändå, hehe.  Min statistik är inte heller såå super bra, men det spelar ingen större roll. Eller?
Det är bara att köra på till fler läsare hittar hit liksom, ingen idé att stanna.

GLÖM ALDRIG DET, MAN MÅSTE JOBBA SIG TILL SINA LÄSARE!


my words, gillar du det inte? Ta en nummerlapp och vänta tills jag bryr mig ;)


Hej

Repris film, men bjussar ;) Alltså vi hoppar över ett pytte skutt ser ni.


Svar

Anonym om We all miss u:
vem?..
Sv: Kasper!

Saknar dig gosis


Målen med Amanda sommaren 2012

Japp, målen 2012. Kommer ni ihåg målen för sommarn 2011? Mycket där är CHECK!
okeyy nu kör vi

* Hoppa bana med 5-6 hinder.

* Hålla galoppen hela banan.

* Hoppa 70/75 cm med henne.

* ev träningstävling, får se i mitten av sommarn hur det blir

* Inte bli så stoig när vi rider själv utan nån hästkompis, åhh ni skulle se henne :/


We all miss u

Världen är inte rättvis ibland :(


Börja 10, sluta kvart i 1

Bra dag! Vi började kl 10 så cyklade till Sandra och var med henne en halvtimme typ hhehe :) Idag i skolan har vi vart med våra nya klasser hela dagen, jag ska gå i 7e. Det verkar vara en helt okej klass :) Vi slutade redan runt 1 och då skulle jag till tandläkaren så då gick jag dit.

Nu är jag hemma och ska käka sen skriva lite på boken om mig själv.

Amandas nya täcke

Var på hööks förut och skulle köpa ett regntäcke åt Amanda. Då fann jag ett flug/regn täcke. Alltså över ryggen så var det för regn, och längre ner var det sånt för flugor.
Det köpte jag. Ingick även sån att ha över halsen. Detta täcket kommer bli jätte bra till sommarn, både mot flugor och regn :)
 
För halsen

Underbar

Önskar att jag kunde kalla dig MIN <3

Lördag

Idag var Johanna här! Först var vi på nån trädgårds grejs :p Sen har vi typ bara sjungit sing star. Har vart väldigt trött efter klassresan idag, men det är väl bara bra tror jag ;) Somnade i soffan förut.

Imorgon ska jag ev cykla till färjestad rid & trav med Sandra, ska kolla på regntäcken och andra bra saker Amanda behöver. Men ett regntäcke är verkligen ett måste. Ska bara kolla om dom har öppet imorn.


Johanna och Sune in action :D


Bilder från göteborg! hann typ bara ta bilder från universeum

Enjoy ;) (mobilbilder)

Euphoria

Låten är väldigt bra, har inte tröttnat på den än! Går det ens? :)

1 svar från den där mini fråga grejen haha xd

Vet inte om ni kommer ihåg men jag skrev ett inlägg där ni fick fråga något ni VERKLIGEN ville ha svar på.
Valde att svara på denna fråga,

Tränar du? Hur isf?
Hej! Ja jag tränar. Är ute och springer 4 km några dagar i veckan, och så tränar jag på friskis&svettis på torsdagar. Rider ju även också.
Hoppas du fick svar på din fråga.


1 juni

Kommer inte ihåg vad vi skulle göra idag, universeum eller laserdone! Tror jag ;) Idag ska vi även åka hem. Så jag slänger säkert in något inlägg när jag kommit hem om jag hinner :D Får ju träffa min lilla söta kissemisse, Doris ♥ Men det var väl bra att jag fixa tidsinställda till er? Satt och gjorde dom i lördags under tiden jag såg på röstningen i eurovision! Loreen ♥♥♥

Ha en bra dag (som jag förövrigt skrivit varje dag på morgon inläggen) HAHA!


RSS 2.0