♥vackert♥

heheeh !

Liseberg

Idag ska vi till Liseberg!! KUL! Om jag ska vara ärlig så har jag aldrig varit där faktist, bara på grönan. Men det ska bli jätte roligt jag ska åka det mesta, eller ja ALLT. Ska försöka iallafall ;)
Vi kommer åka dit när det öppnar, klockan 1, och hem när dom stänger klockan 23. Så vi ska vara där länge idag!

Ha en bra dag alla =)


Youtube filmer


Färg

Vilken färg passar Amanda i mer än blått? Ljusrosa, rött? Ös in med förslag nu bästa bloggläsare ♥

09.15

När ni läser det här så sitter jag för hoppningsvis på tåget på väg till Göteborg med min klass! Idag när vi kommer fram så tror jag att vi först åker och ställer väskorna där vi ska bo (finns hästar där) Sedan skulle vi nog ta spårvagnen in till staden. Ska köpa lite sommarkläder.
Hoppas Göteborg har nån klädaffär som inte K-D har, men det har dom väl! :)

Hoppas ni får en bra skoldag haha, läxor och allt massa plugg. Men det har inte jag :)


Hej då <3

Nu drar jag snart, bloggen kommer uppdateras med tidsinställda.

Ha det bäst.

Vad gör en blogg bra? Vad är min blogg??

Min blogg är inte bara en hästblogg. Det tror jag ni vet va? :) För en HÄSTBLOGG är en sån blogg där det enbart skrivs om hästar. Visst, sånna bloggar är också bra. Men JAG tycker att bloggar där det blandas både häst&vardag är MUMMA. Vad tycker ni? ( ps jag tycker hästbloggar är bra också )


Vad gör en blogg bra då?
Joo jag tycker:

* Mycket bilder.
* Inte bara korta inlägg, visst inte jätte långa varje gång. Men nej tack inte korta inlägg varje dag.
* Inte vissa samma bild hela tiden.



ÄR MIN BLOGG FISK, FÅGEL ELLER MITTEMELLAN?


Snart packat och klart

Har packar och så, är klar nu. Kommer bli såå kul att åka till götlaborg. GÖTEBORG. Har ju somsagt fixat massa tidsinställda till er, om det finns wifi där vi ska sova så bloggar jag maybe därifrån
Imorgon, kl halv 9 ska vi hämta Sandra och hennes pappa! Sedan vidare till tågstationen.

Bloggar SÅKLART ännu mer idag.



videor

Kollade igenom mina bilder på datorn och fann dom här, kika gärna.



Älskar dig.
Fleur <3


Beautiful


Ledig imorn!

Tja tja bloggen Louise här! HAHAH NEJ SKOJJA.

När jag kom hem från bokkvällen åkte jag lite på min longboard, gick braa. Så nu har jag bara chillat, känns asgött att vara ledig imorn :thumbup: Ska först och köpa regnkläderpå stadium tror ja för vi var tvugna att ha med det på klassresan... -_- Sen ska jag ev vara med Sandra och Johanna, vi kanske skulle till stan en snabbis :)

Sen ska jag PACKA! åhh kan det inte bli onsdag nu tack =)


Önskar att jag kunde spola tillbaks tiden, till när det var du och jag...


Biggggg hiss till sommaren



Slänger sig på cykeln, cyklart till stranden. SOMMAR :)♥

Sommaren är lätt den bästa årstiden på HELA året. Ledig i nästan tre månader, det är varmt. Är med kompisar. Alltså kan det bli bättre eller?
Nej tror inte det va :p

bjuder på bilden,



Sommarens planer kommer här japp:

SOMMAREN 2012 planer

Ska ha Amanda som förra sommarlovet, sjukt najs att få åka ut till min plutt varje dag varannan vecka. Denna sommaren vill jag se en ordentligt stor utveckling av Amanda! Gisses tror verkligen att hon kan uvecklas, förra ridpasset (igår) kändes hon väldigt fräsch och samarbetsvillig, Amanda VILL lära SIG. Det märks.

Ska jag ha Amigo nånting i sommar? Det hoppas jag verkligen :) Fast hans ägare, Jennie visste inte om hon behövde någon hjälp, så vi får se helt enkelt.

Jag ska SÅKLART även vara med mina kompisar.


haha förra sommaren



VAD SKA NI GÖRA I SOMMAR??? tell me.

Wazzzup

Tidsinställt kl 19.00!

Gullig


Amigo <3

Underbarast


Bokkväll snaaaaaaart

Hahah åhh vi ska ha en sånhär tråkig bokkväll idag i skolan, så ska snart cykla dit. Men ska fixa lite inlägg till er först osv! Men en sak som är bra med bokkällen är att vi är lediga imorgon :)
Najsssssssssssss!

Jajaj vi hörs väl
+

Amandas första tävling snart?

Tror helt ärligt att Amanda börja bli redo för sin tävlints debut, och min också för den delen haha. Nej men jag känner verkligen hur hon utvecklats och tycker det är roligt :) Dock har hon aldrig hoppat en bana, men det klarar min gosi. Nästa gång jag har henne så ska jag hoppa en bana, får se om jag får med min tränare då också haha! Eller vad säger du? :)


Världens bästa häst

Det gick jätte bra idag med Amanda! Jag hoppade några små skutt i paddocken. Först jobbade jag henne ganska mycket i skritten, små volter, gick över bommar osv! Det gick super. Hon var pigg idag min lille gosi. Lyssnade jätte bra när jag racade på =)

Johanna filmade lite när vi hoppade ett litet skutt, kanske lägger upp det. Om ni vill?

God morgon!

Idag är det söndag, så ska till stallet kl 12. Får se vart jag rider :) Loreen vann eurovision igår också! Hon vann ju jätte stor. Hon var verkligen värd att vinna, hon är verkligen jätte bra. Haha och norge kom sist, rätt åt dom när dom härmar Eric Saade ;)

Jag fixade tidinställda till er också som kommer ploppa upp när jag är i göteborg onsdag-fredag!

Tillbaka!

Uppdateringen fortsätter som vanligt på söndag!

Kortis paus

Kommer ta en bloggpaus på denna bloggen tills motivationen till att blogga kommer tillbaks, kanske startar jag en blogg med någon, kanske inte. Men har ingen lust att blogga om hästar just för tillfället.

My life, my choice, my mistakes, not your busniess




Hann inte uppdatera igår

Jag hann inte blogga igår, men jag var iaf hos Amanda min lille plutt <3. Blev så glad för när jag skulle hämta henne från hagen så gnäggade hon till mig! :D GLAD. Jag red ut barbacka med Johanna och Sune, jag red utan skor och strumpor och så drog jag upp ridbyxorna, är ju sjukt varmt! Men skönt!

Det gick iaf super bra, Amanda var väldigt pigg haha :)
Har pluggat lite matte nu, men innan det så sola jag på terrasen så är lite brunare än förut nu xd


Några bilder på krks hästar

Gör som Sandra och lägger upp lite bilder på krks hästar, dock är några riktigt dåliga!


haha hitta inga mer, men håller på att ladda upp bilder så kommer v mer senare ;)

Årets första dop: CHECK

Var faktist skit skönt i vattnet! Var i ett bra tag haha ;) Har pluggat lite och ska som vanligt ut och springa 4 km, pringer den sträckan varje dag. Imorgn har ví origenteringsdag i skolan på tyr. Ska springa med Carro! Nu ska jag lägga in lite bilder på bloggen, sen springa somsagt! :)

hahaha gammal bild!

Bada

Ska alldeles strax cykla ner till sjön och bada med Sandra och Johanna, vi slutade klockan 1 idag så det var gött!! När jag kommer hem ska jag pluuuuuga ;/

Veckans planer!

Måndag: CHECK. Va med Sandra
Tisdag: Inget planerat, men slutar ev en timme tidigare, sen kanske jag ska va med nån eller bara gå hem ;)
Onsdag: AMANDA <3 (prata lite med Johanna om hur det blir till sommarn osv)
Torsdag: Ska ev va med Regina, Yasmine och Sandra om kunde/ville
Fredag: KRK
Lördag: Vet ej, kanske va med Johanna M? :)
Söndag: AMANDA <3

NÄSTA VECKA ÅKER JAG TILL GÖTEBORG MED MIN KLASS!

Mini frågor

Fråga nån fråga, som ni verkligen vill ha svar på, inte nån sånhär random utan nåt ni verkligen undrar och vill ha svar på. Väljer ut några frågor, och kanske svarar jag på din ;)

24.5 grader var det nyss jao!!

Hahaha helt  sjukt det vr 24.5 grader för ett tag sedan. Var iaf med Sandra efter skolan, vi cykla hem till mig. Skulle egentligen haft Amigo idag med det blev inte så :/ Han är svullen osv i bakbenet... Hoppas han blir bättre!! Men jaa, vad gjordee jag och Sandra då? Jo vi käka glass, satte oss på en filt ute och bara njöt av solen haha! Åkte lite longboard också.
Vi skulle egentligen badat men blev inte så, fast nån annan dag :)


bjuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuder.


Cha


Sm guld denna säsongen siktar vi på!


Ponny

Det är är vilka ponnys jag tycker är duktigast i Sverige (får inte ta med mina medryttarhästar osv)


A-ponny
Be Me


B-ponny
American Dollar


C-ponny
Regazzo


D-ponny
Diva


Hiss!

Jag har hissat den här föreningen förut, men jag måste göra det igen. Svenska Hästarnas Värn. Dom tar hand om vanvårdade och missköta hästar, och gör allt dom kan för att dom ska bli friska.
Jag vill ge dom en massa creed för att dom kämpar, alla hästar är värda att bli behandlade bra!

När ponnyn kom till dom:                      Efter något år:


Gå in på deras hemsida om ni vill veta mer: www.shv.org

Dop

Idag är det dop. Så jag fixar lite tidsinställda inlägg till er som kommer upp under dagen.

THIS IS AWESOME!!!!!!




KOLLA DETTA OCKSÅ: http://www.vf.se/sport/ishockey/dick-axelsson-vill-atervanda-till-farjestad

Stallet idag med Sara

Var i stallet idag med Sara. Jag red med henne och Docka ner till älven, Amanda plaska som VANLIGT jätte mycket i vattnet hha.. Sen red vi till paddocken, och då hände världens otäckaste sak typ.... :'/

Amanda gick omkull, typ snubbla, jag ramla av, gled liksom över hennes hals och Amanda en framåt kullerbyta... Jag hann se lite när hon låg där nere i paddocken, ohh jävlar vad rädd jag var att hon skulle vara alvarligt skadad... :( Men som tur var reste hon sig nästan på en gång. Hon gick inte konstigt eller nåt. Vilken tur vi hade. Det kunde verkligen ha slutat illa. Jag duscha och shampoonera henne sen. Älskar dig så otroligt mycket!

Igår

Red dressyr på Onyx i paddocken igår, ibörjan gick det såååå dåligt ohhhh ville bara gräva en grop och gömma mig haha skojja. Men det var ju andra gången jag red honom. Men i slutet lossna han bra och gick fint osv, fast jag är inte så nöjd..


Tiden läker alla sår, men ärren består...


Cobweb..

Jag har alltid gillat Cobben väldigt mycket, men när Fleur åkte så blev han no 1 igen xd Många säger att han är så hilma seg och tråkig osv osv. Blir lite irriterad när jag hör det, hallå lixom?!
Ja, visst kanske han inte har den där powern som andra ponnys har. Men Cobben har stått på krk i 8 år, går 3 lektioner varje dag, alltså 3 timmar rids han om dagen. Vilar 1 gång i veckan.

Jag har ridit Cobben VÄLDIGT mycket, och jag tycker att han är en helt underbar ponny. Jag har lärt mig hur han ska ridas, och hur man ska få honom att vakna. Hoppning är han såå duktig på, och dressyren då NOOOM NOOM. Nu har han ju fått käkbensfraktut och ska vila hela terminen :/

Jajaj, kan väl erkänna att FLOWERHILL COBWEB är den ponnyn jag gillar mest att rida på krk. Men jag saknar min Flurran så otroligt mycket... :'(






Kommer nån annan gång

Musiken krångla, så filmen kommer nån annan gång...

Lite musik under tiden ni väntar


Film på g !

Ska fixa en film snart, ni kommer gilla den. I promise!


Tränat

Träna på friskis&svettis förut, och nu ska jag snart äta grillat! Castella åkte ju förut, vi träffade hennes nya ägare och såg när hon åkte iväg. Hon kommer få det super bra tror jag :) Fast kommer sakna henne!



The Dark Emporer



Englands bäst d-ponny!

Krk snart

Ska till krk snart med Sandra, och Linn tror jag :) Castella är ju såld så hon åker idag..:/ Så vi ska säga hej dp osv till henne.
Ska även pussa lite på sötaste Cobweb!!

Sandraaaaaaa

Var med Sandra till krk och kolla när hon red! Tog även kort och filma osv :) Kanske lägger upp nån bild om Sandra lägger upp dom :) Btw så är jag ledig resten av veckan känns skit gött :thumpup: Är lite halvsjuk, hhaha låter skit konstigt när jag pratar, förkyyyyyyyyyyld ;/


Red Amigo igår

Igår så var jag hos Amigo. Jag red dressyr i paddocken i ungeför 30 min. Inte så länge jag vet, men jag jobbade honom ganska mycket under den tiden och hade inte så mycket pauser.

Gick iaf suuuper bra! Han lyssnade bra så jag är jätte nöjd. Saknar honom redan :(

Stallet

Har vart i stallet hela dagen med Johanna och Sara. Först så red vi ut, det gick jätte bra. Vi galoppera i galopp backen en gång och vilken fart dom fick =) Sen så käka vi, och sen så släppte vi ut kaninerna i en varsin hage. Min nya kanin favorit  har jag döpt till Choklad! :) Han är såå liten och söt.

Jag red även Gnistra lite i hagen, gick super :))
Längtar till sommarlovet såå mycket!! Nu ska jag plugga och lite senare vara med bästa Johanna! ♥

Jag har skit ont i min hals, hade det igår också :(

Rida ut med Johanna och Sara imorgon :)

Ska ju till Amanda imorn, ska rida ut med Johanna - Sune och Sara - Docka ;) Kommer nog bli jätte roligt. Vi ska visa Sara lite ridvägar tror jag.


Förut

Chicken fingers och strips ♥♥♥♥♥♥



Ser på hockey just nu, 2-0!

Cyklat!

Har vart ute och cyklat lite. Ikväll så ska jag se på Sverige-Italien alltså hockey. Hahahah visste inte ens att Italien spela hockey?! Men dom är skit dåliga så Sverige borde vinna ;) Imorgon så ska jag ju till Amanda. Skriver mer senare om det..

Sandra, du har väl också köpt tuc hoppas jag??? <3 Världens godaste kex!


Plugg & B&J

Har skit ont i halsen... Måste plugga nu, sen ska jag ut och cykla. Måste röra lite på mig ;)

Uteritt på Onyx


:(

Krya på dig undebara Cobweb! ♥

Han har fått en käkbensfraktur och ska vila hela denna termin... Cobweb har vart på djursjukhuset i flera dagar och kom hem idag. Han har en massa strål grejs nu i munnen.. Han såg så hängig ut idag när jag hälsade på honom :(

Please


Tränat

Har vart och tränat på friskis&svettis nyss! Åt mat nyss också haha. Ska läsa lite på Spanska glorsorna igen och sen ta en dusch.

Pluggar

17 Spanska glosor tills imorn jao :thumbup: Ska träna på friskis&svettis sen :))


Ridit i paddocken

Sandra och Sara var med till stallet idag, Sara har ju blivit skötare på Docka nu! :) Jag red i paddocken, Amanda var faktist väldigt pigg idag. Skuttade över lite små hinder, hon är jätte duktig på att hoppa!

 Sandra red henne även lite i slutet, hoppa några skutt osv såg jätte bra ut :)



Nu ska jag se på 2:a perioden i hockeyn, hörs imorn! :)


Del 2. Jag och Amigo



FOTO WWW.SANDRAOSTER.BLOGG.SE

Travvolten!

Var i stallet tillsammans med Jennie idag. Först red Jennie på travvolten (alltså, travvolten är ett ställe där dom kör travhästarna, det är typ en väg i skogen) Amigo har varit lite konstig där och velat sticka men han har ett nytt bett som vi ska ha när man rider ut på honom och med det lyssnade han jätte bra.

Jag både trava och galoppera, så det gick bra =)

Måndag

Har inte  hunnit uppdatera något idag, men nu kommer det iaf :) Var med Johanna och Sandra efterskolan, vi plugga, baka äckliga muffins och åkte på min älskade longboard! Dom åkte vif 8 ungefär och vid typ halv 9 ringde Sandra och hon hade glömt sin guda teckning som skulle vart klar idag i skolan så då sprang jag en runda till kroppkärrssjöns badplats och mötte Sandra roch gav den till henne. Sprang även tillbaks. 4 km! :D

Nu ska jag se på hockeyn

Hola

Sandra tävlade Onyx, såg jätte bra ut! 1 pet så det blir ju alltså 4 fel men annars skita bra :)

New in


baksidan:


Gårdagens ridpass

Jag red ut med Johanna och Sune, Amanda var väldigt pigg haha ;) Vi ställde även upp några små terränghinder och hoppade lite. Hon var jätte duktig, fast det lite högre hindret ville hon inte hoppa för det var lääääskigt! Nu väntar jag på att Sandra ska komma och hämta mig så blir det krk!



ps kommer ett tidsintällt med bilder på nya kläderna :)

Amanda snart! :)

Ska till Amandad idag, får se vart jag rider men med Johanna iaf. Var ju på stan förut, fick med mig en hel del bilder kommer. 1 par shorts, 2 t-shirtar och en bikini underdel.
Imorgon så ska jag med Sandra när hon tävlar på krk! Hejja sandrrrrino!! :D

God natt

Upp tidigt imorn, stan med mamma.


sov gott, denna helg kommer bli grrrrrrrrym

Hoppning på Dusty

Idag hoppade jag bana på Dusty. Det var jätte roligt! Det var inga lektioner på andra delen av ridhuset så dom som inte skulle hoppa just då fick skritta runt där. Så vi hade ju rätt stor plats.
Han var lite osäker ¨på vissa hinder och väldigt pigg, men han hade ett bra tempo ändå.

Det gick ändå rätt bra, vi hade ett hinder med en vattenmatta under, jao det hindret fick vi sänka lite. Men var verkligen jätte roligt att hoppa Dusty!<3

jag och sandra.

Me and Amigo VI.

btw, om ni undrar så hade vi knäppt upp kedjan där för jag skritta av honom och så skulle han få äta.
Kommer mer bilder nån annan dag.

Sandra har fotat, min lilla goding är väl värd en länk också, www.sandraoster.blogg.se






Fredaaaaaaaaaaag

 Teatern igår gick jätte bra. Nu ska jag snart till skolan, vi har sovmorgon till kl 10 :) Slutar kl 3 och då lite senare blir det krk, det är hoppning ska troligtsvis hoppa Dusty. Blir nog braaaa.

Ha det bra så hörs vi, kommer ett tidsinställt under dagen med lite bilder på mig och Amigo som Sandra fotat.

nej förestän hinner inte ladda upp dom :P kommer tonight

Jordgubbar och glass

Hej var med Johanna och Sandra efter skolan vi cyklade till välsviken och köpte glass, även jordgubbar som vi åt hemma hos Johanna sen på bryggan. Var även inne och kollade på lager 157 som ligget vid välsviken :)

Redovisningen idag gick jätte bra, nu ska jag träna repliker ute i det fina vädret! Imorgon blir det föreställning...

Igår

Red Amanda i paddocken i går. Barbacka igen, det äger! :) Hon var jätte duktig, inte så framåt men hon gillar verkligen inte att bli riden i paddocken så ska försöka att rida där så lite som möjligt. Är lite sugen på att ha henne nån dag till helgen också då jag inte kunde ha Amigo nån gång den här veckan.... :/

Iaf så rider jag nog till älven igen, haha men somsagt vi får se :)

Varmt

Ska åka iväg till Amanda sen.

Hej

Tänkte bara säga att det inte kommer bli så bra uppdatering idag.

vi hörs.

RSS 2.0